Man schiet op jongeren

Tja, baldadige jongeren zijn natuurlijk niet het leukste wat je in je wijk aan kun treffen. Maar om nou meteen op ze te schieten wanneer ze aan een verkeersbord trekken?

Een 43-jarige man uit Reuver deed dat vrijdagavond wel en is inmiddels opgepakt. Hij zou de jongeren slechts bang willen maken met zijn windbuks.

De jongeren uit Puttersbroek kwamen net uit het centrum en waren op weg naar vakantiepark De Lommerbergen waar zij verblijven. De jongeren zouden volgens de schutter aan een verkeersbord hebben getrokken. Bij het horen van de schoten renden ze weg. Om later weer terug te komen met extra manskracht.

Iemand uit de groep had het voorzien op de schutter en vernielde zijn ruit. Toen de politie ter plaatse kwam werd er een windbuks, een jachtgeweer en munitie aangetroffen in het huis van de man. Hij zou niet gericht geschoten hebben.

Bron: AD

Lees ook:Nieuw verkeersbord speciaal voor middelbare scholieren
Lees ook:Jongens beschieten vrouwen met windbuks
Lees ook:Jongeren nemen verkeersbord mee
Lees ook:Man steekt blowende jongens neer
Lees ook:Automobilist mishandeld door groep jongeren

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Man schiet op jongeren

 1. Rico Ricardo Carlos

  Hahhah Zoiets heb ik ook es gedaan.. K schoot wel raak.
  Kosten me E350,- en mn luchtbuks.
  Heb er nu een gloednieuwe buks met geluidsdemper gekocht hahah -k laat et me natuurlijk nie nogeens gebeuren! ;)

    /   Reply  / 
 2. johnny

  HAHA geniaal hij had ook raak moeten schieten

    /   Reply  / 
 3. MOKKI

  je bent goed bezig !!! als moeders zijn handjuh nie vasthoud grijpt hij naar een buks nou k vind het maar stout.

    /   Reply  / 
 4. Jan

  16 mei 2010 Het zit blijkbaar in de lucht.

  1.
  politie De politie heeft twee mannen opgepakt die wekenlang vanuit hun huis in Heerlen op voorbijgangers hebben geschoten met een luchtbuks. Eén van de slachtoffers moest naar het ziekenhuis om een kogel uit zijn hand te laten verwijderen.

    /   Reply  / 
 5. koop

  ooit ergens in 1970 waren we met spruiten aan het gooien op een spruitenveld, de boer vond dat maar niets en rende het veld op met een hagelbuks al in de lucht schietend ons wegjagen. Als jullie niet opkrassen krijg je een schoot hagel.

  De boer had gelijk, het is zijn oogst en wij vernielden het.

  Deze 43-jarige man uit Reuver is het gesloop van deze gasten zat, laat hem net als die boer normen en waarden maar ook grenzen afbakenen. Als iemand een verkeersbord sloopt moet diegene wel weten dat hij niet goed bezig is. Moet iedereen dan maar ongestoord kunnen slopen ? Nee toch ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>