Voel de politicus aan de tand

Foto: Privébezit

De Nederlandse politiek is niet altijd even logisch en gemakkelijk. Dikke kans dus dat je voor de verkiezingen op 9 juni nog heel wat vragen open hebt staan over de standpunten van verschillende politici. De NOS biedt je de kans deze vragen beantwoord te krijgen.

Het enige wat je zelf even moet doen is een filmpje maken waarin jouw vraag naar voren komt. Misschien heb je  een goede vraag voor Geert Wilders of heb je al tijden antwoorden willen hebben van Alexander Pechtold. Dit is je kans!

In je filmpje stel je een dringende, leuke, kritische of grappige vraag. Vervolgens plaats je het filmpje op het YouTube-kanaal van de NOS. De NOS gaat dan zijn best doen het persoonlijke antwoord op jouw vraag te achterhalen.

Of je echt altijd antwoord krijgt op je vraag is even afwachten. De NOS kan dat helaas niet garanderen. Wel zeggen ze toe dat de beste, hoogstgewaardeerde vragen te zien zullen zijn op Journaal24 en nos.nl, hier zullen de lijsttrekkers op reageren. Ook gaan deze vragen  mee naar het grote debat op 8 juni!

Dringende vraag? Laat hem zien op het kanaal van NederlandKiest!

Lees ook:Leespremière Het leven van een Loser – zo ga je er heen…
Lees ook:Jouw duet met Alain Clark of Jacqueline Govaert!
Lees ook:Nijmegen jouw stad? Laat het zien!
Lees ook:Wie heeft parachute van Mike Brandt (Louis Talpe) gesaboteerd
Lees ook:Jongens betrapt door filmpje vernielingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>