MIXitup helemaal nieuw!

MIXitup.nl – The Online Glossy heeft een geheel vernieuwde website! Na vier succesvolle jaren heeft MIXitup.nl een stylish make-over gekregen om nog meer het glossy gevoel te benadrukken.

Een vernieuwde uitstraling, grotere foto’s, nog meer artikelen, winacties en een geïntegreerde webshop. Helemaal nieuw is de MIXitup Videopagina. Video’s met het laatste Fashion, Beauty, FILM/DVD, Uitgaan en Entertainment nieuws kunnen via de MIXitup-videopagina worden doorgeplaatst op je eigen blog of website.

Naast de geheel vernieuwde website is MIXitup.nl ook te volgen via Hyves en Twitter. Lid worden van de MIXitup.nl Hyves kan je ook nog eens 250,- euro shoptegoed bij H&M opleveren! Meer over deze actie lees je op OnlineGlossy.hyves.nl.

Afbeelding: MIXitup.nl

Lees ook:Gamen op Hyves
Lees ook:Grijp je kans en word de nieuwe Jongerenblogger bij blog.nl!
Lees ook:‘Kwekken’ op Hyves
Lees ook:WTF.nl online: Wat Tekst en Foto’s
Lees ook:Meiden.blog.nl weer in de lucht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>