Je vrienden dichtbij

Je beste vrienden heb je het liefst elke dag bij je. Zolang je nog bij elkaar op school zit is dat vaak geen probleem. Maar daarna? Ook al heb je geen tijd, je kunt ze altijd bij je hebben met een persoonlijk Facebook in je broekzak!

Je eigen Facebook is zo gemaakt. Dan heb ik het niet over het online vriendennetwerk maar over een boekje met foto’s van jouw beste maten. Op mijnfacebook.nl zet je snel je eigen fotoboekje in elkaar met de foto’s die je via Hyves kunt selecteren. Je krijgt het zelfs gratis thuisgestuurd!

Heb je je vrienden toch altijd dichtbij.

Lees ook:HEMA lanceert fotoboek voor Instagram foto’s
Lees ook:Zeg maar dag tegen je privacy
Lees ook:Jouw duet met Alain Clark of Jacqueline Govaert!
Lees ook:Meer bezoekers voor Facebook dan voor Hyves
Lees ook:Speechschrijver Obama grijpt tiet Hillary Clinton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>