Jongeren belemmeren arrestatie dronken man

Twee tieners probeerden in Hilvarenbeek te belemmeren de dat vader van een 14-jarige jongen werd opgepakt door de politie. Het was vast goed bedoeld tegenover de vader van jongeman maar het opstootje heeft niet veel geholpen. 

De 38-jarige beschonken vader van de veertienjarige werd door de politie aangehouden omdat hij ervan verdacht werd een 16-jarige jongen een kopstoot te hebben gegeven. De dronken man stapte net in de auto toen de agenten hem kwamen halen. Daarop probeerde zijn zoon en een 15-jarig vriendje de politie tegen te houden de arrestatie te verrichten.

Dit ging met geweld waardoor de politie met pepperspray in moest grijpen. Voor de jongens blijft het niet bij een waarschuwing. Openlijke geweldpleging, beledigen en het provoceren van een arrestatie zijn misdaden die niet zomaar door de vingers worden gezien.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Jongens opgepakt door nep-pistool
Lees ook:Jongen (19) valt politieagenten aan
Lees ook:Agressieve leerling met pepperspray overmeesterd
Lees ook:Man achtervolgt jongeren met mes in school
Lees ook:Jongen zwaar mishandeld na stappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>