Jongeren CDA willen middenkabinet

Als de jongelui van het CDA, het CDJA, het voor het zeggen hadden dan wisten ze het wel. In dat geval werd ons land straks bestuurd door een middenkabinet van VVD, PvdA en CDA.

Volgens vicevoorzitter Arrie Vis van het CDJA zou Maxime Verhagen zich moeten opstellen als verbindingspersoon voor de VVD en de PvdA. Op die manier is het volgens hem mogelijk een goed werkend middenkabinet te realiseren.

Nu het kabinet paars plus is mislukt blijven er weinig opties over. De keuze tussen een middenkabinet en een rechts kabinet met de PVV erin is voor de jonge CDA’ers duidelijk. Regeren met de PVV zien ze niet zitten. Zeker niet wanneer de PVV doorgaat bepaalde mensen ‘als tweederangs burgers te behandelen’, aldus Vis.

Ook al zou de PVV daarmee ophouden, dan nog ziet de jonge generatie geen toekomst in een kabinet met Geert Wilder. Hij zou te weinig willen bezuinigen en in mindere mate nodige veranderingen aan willen brengen op de arbeidsmarkt.

Bron: Volkskrant

Lees ook:Niet thuis in eigen land
Lees ook:Extra leeftijdscategorie voor kijkwijzer
Lees ook:De ogen en oren van de straat
Lees ook:Jongeren zien brommerrijbewijs niet zitten
Lees ook:MTV en TMF oorzaak groepsverkrachtingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>