Vijftien werkplekken voor enthousiaste jongeren Emmen

Geen werkervaring? Geen probleem! Binnen de gemeente Emmen zijn er namelijk 15 werkplekken vrijgekomen om jongeren tot 27 jaar werkervaring op te laten doen.

Het Werkplein Zuidoost-Drenthe zet zich in de groep jongeren bij elkaar te rapen. Jongeren met of zonder opleiding zijn welkom om binnen verschillende afdelingen in de gemeente werkervaring op te doen. Het takenpakket van de jonge werknemers wordt samengesteld naar de vaardigheden van de jongeren.

Gemeente Emmen hoopt hiermee het goede voorbeeld te geven binnen het Actieplan Jeugdwerkloosheid in Drenthe. Door jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen in de praktijk stijgt hun werkervaring en daarmee vergroten zij de kans op een baan in de toekomst.

Heb jij er wel zin in? Meld je dan per e-mail aan met motivatie en CV bij het Werkplein Zuidoost-Drenthe: [email protected]

Bron: Emmen.nu

Lees ook:Uitkering jongeren stopgezet na afwezigheid ‘Pak je kans’
Lees ook:FNV Jong presenteert actieplan tegen jeugdwerkloosheid
Lees ook:Schot in de pinpasfraudezaak
Lees ook:Proppers scoren toekomst voor jongeren
Lees ook:Groepsruzie in Emmen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>