Mark Rutte en zijn jonge fans

VVD-leider Mark Rutte heeft het stokje als minister-president inmiddels van Balkenende overgenomen. Het nieuwe kabinet van VVD, CDA en PVV is er klaar voor! Maar wat vinden jongeren eigenlijk van deze man als leider van politiek Nederland? Het jongerenpanel van EenVandaag zocht het uit en mijn collega van politiek.blog.nl heeft het helder neergepend. Benieuwd? Lees het hier!

Lees ook:Hoe denk jij over de kabinetscrisis?
Lees ook:Jongeren Rutte weer premier; ze willen eigen politieke partij
Lees ook:Jongeren willen nieuw kabinet zonder PVV
Lees ook:Job Cohen stapt op als PvdA-leider
Lees ook:Rank the lijsttrekkers en maak kans op prijzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>