Girlscene grootste meidencommunity van Nederland

De laatst nieuwtjes op het gebied van fashion, beauty & lifestyle speciaal voor meiden van 14 t/m 24 jaar. Die vind je natuurlijk op meidencommunity Girlscene.nl. Zij zijn nu zelfs de grootste meidencommunity van Nederland want de populaire site bereikte de uitzonderlijke grens van 1 miljoen unieke maandelijkse bezoekers!

Een online vriendin die altijd voor je klaarstaat met nieuwe weetjes of tips. Girlscene is uitgegroeid tot veel meer dan alleen een plekje op het internet. maandelijks komen en gemiddeld een miljoen unieke bezoekers die samen met de 90.000 (!) vaste leden meer dan 14 miljoen pageviews per maand maken! Ontzettend veel dus.

Wat & voor wie

Girlscene.nl is een website voor meiden en jonge vrouwen van gemiddeld 14 t/m 24 jaar, die hen dagelijks op de hoogte houdt van alles omtrent fashion, beauty & lifestyle. De site heeft van oudsher een persoonlijk sfeertje; meiden zien Girlscene.nl echt als ‘een vriendin op internet’. Zij kunnen in het forum terecht met hun problemen, maar ze worden er ook bijgepraat over de nieuwste trends. Ook celebs, creativiteit en maatschappelijke onderwerpen spelen een grote rol op Girlscene.nl.

Dagelijks wordt al het nieuws online geplaatst; dit gaat de hele dag door, ook ’s avonds en in het weekend. Net als een beste vriendin is Girlscene.nl altijd en overal bereikbaar. De bezoekers kunnen overal op reageren en over elk onderwerp hun mening geven. Ze kunnen lid worden van de site en vervolgens een eigen profiel aanmaken. Daarop kunnen zij niet alleen allerlei informatie en foto’s uploaden, maar ook een Shoplog aanmaken (een fotodagboek met al hun aankopen). Kortom: zij vinden er alles wat jonge fashionista’s bezighoudt.

En meer…

In 2010 lanceerde Girlscene.nl de eerste schoolagenda. Deze was te koop bij Bruna, Primera en online en bleek een enorme musthave; de agenda was binnen enkele maanden uitverkocht. In 2011 volgt een tweede editie.

Daarnaast creëerde Yourscene een offline spin-off van Girlscene.nl met het evenement GirlsFair. Op zaterdag 3 juli 2010 bezochten ruim 4000 meiden dit evenement, gehouden op de Westergasfabriek in Amsterdam. GirlsFair werd het grootste fashion, beauty & lifestyle evenement speciaal voor meiden van 14 tot 24 jaar. In 2011 zal de tweede editie van GirlsFair plaatsvinden.

Lees ook:GirlsFair 2010: Alles over mode, beauty en lifestyle
Lees ook:Naar de Girlsfair? Het kan nog!
Lees ook:Nieuwe site voor fashionliefhebbers: Bulls & Birds
Lees ook:MIXitup helemaal nieuw!
Lees ook:Iedereen front row met de Amsterdam Fashion Week app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>