Tentamen opnieuw dankzij rampenoefening

Zit je na hard leren eindelijk je tentamen te maken, moet de hele school ontruimd worden! Niet omdat er een levensgevaarlijke situatie gaande is, maar als rampenoefening. Leerlingen van het Drenthe College in Assen overkwam het en nu mogen ze de tentamens over doen, want deze zijn dankzij de ontruiming ongeldig verklaard.

Braaf liepen alle 55 jongeren tijdens de tentamens de school uit toen de tweejaarlijkse oefening op de mbo-school van start ging. Goed gedaan natuurlijk maar tijdens de ontruiming was er alle gelegenheid om de vragen eens goed met elkaar door te nemen. Dat was niet helemaal de bedoeling en dus zijn de tentamens ongeldig verklaard en moeten de leerlingen ze opnieuw maken.

Fout van het bestuur, want natuurlijk had de ontruiming nooit in de tentamenperiode mogen vallen. Nou ja, nu is er wel extra tijd om te leren!

Bron: NOS Headlines
Foto: Andreas Jønsen

Lees ook:Duitse school leert homo´s versieren
Lees ook:Je favoriete huisdier in de schoolbanken
Lees ook:Tentamen in sms-taal
Lees ook:Assen roept hulp van jongeren in
Lees ook:Sms in de les

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>