Jongen (14) zwaargewond na metro-ongeluk

Een 14-jarige jongen uit Amsterdam zwaaide vrolijk zijn klasgenoten na die in de metro op station Amsterdam Lelylaan vertrokken. Niet veel later was de stemming volledig omgeslagen. De jongen rende mee met de metro, tikte op het raam en struikelde. Hij viel tussen het perron en de metro.

Aanvankelijk reed de metro door, de bestuurder had niet in de gaten bleek later. De jongen raakte zwaargewond. Zaterdagochtend was er nog niets aan zijn situatie veranderd. Nog steeds was zijn toestand kritiek en werd er voor zijn leven gevreesd. Hoe hij er momenteel aan toe is, is nog niet bekend.

Op het moment van het ongeluk werd het perron druk bezocht. Veel mensen zijn getuige geweest van het ernstige ongeval. Of de medescholieren iets van het ongeluk gezien hebben is nog niet bekend.

Bron: Nieuws.nl
Foto: Lofor (wikimedia)

Lees ook:Ongeluk kost leven 14-jarige jongen
Lees ook:Jongen raakt zwaargewond na spelen met bootje
Lees ook:Jongen (15) knalt met hoofd tegen brug en overlijdt
Lees ook:Jongen neergestoken om kritiek
Lees ook:Jongen (14) zwaargewond na ongeluk met tram

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongen (14) zwaargewond na metro-ongeluk

  1. H.D.B. Go

    Af en toe vraag je bij jezelf wel eens af, zijn het nou zulke grote stommelingen die het gevaar niet zien om naast een rijdende metro mee te rennen? Wat bezielt de jeugd eigenlijk? Zijn ze nog in staat om fictie van werkelijkheid te onderscheiden of niet?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>