Verdachte tienermoord Bodenfelde opgepakt

Er zit schot in de zaak van de dramatische moorden op twee tieners in het Duitse Bodenfelde.De politie heeft inmiddels een dader opgepakt en is er vrijwel zeker van dat deze verdachte de gruwelijke slachtpartij op zijn geweten heeft.

De verdachte is een 26-jarige man afkomstig uit de buurt van Bodenfelde. De man zou uit een drugsontwenningskliniek komen, aldus de politie. De politie kwam hem op het spoor via een meisje dat op de zondag dat de lichamen van de twee tieners aangetroffen werden door de man op straat aangesproken werd. Zij ging niet met hem mee maar kreeg wel zijn mobiele nummer.

In de woning van de verdachte vond de politie bebloede kleding. En ook op de plaats van het misdrijf leidden er sporen naar hem, de politie trof daar namelijk een andere telefoon van de verdachte aan. Wat het motief van de man was is nog niet bekend. Wel is bekend dat Nina al eerder in de week bleek te zijn vermoord, Tobias werd zaterdag van het leven beroofd.

Hopelijk is de zaak snel opgelost. Vreselijk voor de nabestaanden natuurlijk maar er is tenminste een dader..

Bron: NOS Headlines
Foto: Hendrike (wikimedia)

Lees ook:Duits dorpje opgeschrikt door gruwelmoord tieners
Lees ook:Twee jongeren verdacht van brandstichting school Arnhem
Lees ook:Eis tegen verdachte moord Dirk Post (14): jeugddetentie en jeugd-tbs
Lees ook:Jongens opgepakt voor brandstichting
Lees ook:Tieners maken nepprofiel van pedofiel op Hyves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>