Scholieren goed bezig met Dance4Life

Middelbare scholieren mogen trots op zichzelf zijn. Met de actie van Dance4Life hebben tachtig middelbare scholen gezamenlijk bijna 350 duizend euro ingezameld voor de stichting Stop Aids Now.

In aanloop naar het grote dance-evenement Dance4Life verzamelden de scholieren het ongelooflijke bedrag bij elkaar. Tienduizend leerlingen mochten als dank daarvoor naar Ahoy komen waar werd gedanst voor het leven.

Niet alleen in Nederland gingen jongeren los op de muziek in de strijd tegen aids, in 26 andere landen gebeurde hetzelfde. Met een satelliet werden de grote massa’s jongeren met elkaar verbonden. Een wereldwijd evenement waarbij jongeren collectief dansen tegen hiv en aids.

De scholieren brachten om precies te zijn 347.543 euro op. Het Ministerie van Buitenlandse zaken deed er nog een schepje bovenop en verhoogde het bedrag tot een half miljoen!

Bron: Nieuws.nl
Afbeelding: Marvinmaximilian (Wikimedia)

Lees ook:Scholieren halen € 135.886 op voor dance4life
Lees ook:Dance4Life levert bijna half miljoen op
Lees ook:Dance4life scholenproject van start met The Partysquad
Lees ook:Habbo in de strijd tegen aids
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>