Kunstbende zoekt nieuw talent!

Ben jij een filmmaker tussen de 13 en 18 jaar oud? Doe dan mee aan Kunstbende 2011! Kunstbende speurt het land af naar jong talent in de categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal en Theater & Performance.

Voor de categorie Film & Animatie  kun je een vertoning op het Internationaal Filmfestival Rotterdam en 101TV winnen, maar ook workshops, coaching, kaarten voor voorstellingen en veel meer! Alles wat met film te maken heeft, past binnen deze categorie: korte films, docu’s , animatiefilms en videoclips! Je film mag maximaal 5 minuten duren. Dit jaar is het thema ILLUSIE. Maak er iets moois van en doe mee aan één van de dertien voorrondes die vanaf februari tot en met maart 2011 in heel Nederland plaatsvinden.

Schrijf je in op www.kunstbende.nl.

Meer zien? Kijk dan eens hier!

Lees ook:Kunstbende verzamelt nieuw talent in Hoofddorp
Lees ook:Kunstbende Voorrondes 2010 – Noord-Holland
Lees ook:Voorronde Kunstbende vol talent
Lees ook:Kunstbende zoekt talent
Lees ook:Scholieren in de prijzen op Nationaal Film Festival Scholieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>