Veilig het nieuwe jaar in

Jongeren in Duiven krijgen hun nieuwjaarswens van het Jongeren Informatie Punt (JIP) en de afdeling jongerenwerk van stichting Mikado dit jaar op een bijzonder originele manier in handen. De wens is heel goed bruikbaar, hij staat namelijk op een condoom!

‘Veilig het nieuwe jaar in met het JIP en het jongerenwerk’. Dat is de nieuwjaarswens die beide organisaties de jongeren graag mee willen geven. Als stimulerend middel staat de slogan op een condoom. Mocht er dan wat gescoord worden met Oud en Nieuw, dan is de seks in ieder geval veilig.

Het blijkt namelijk dat veilig vrijen er bij jongeren nogal eens bij in schiet. Niet iedereen ziet er blijkbaar het belang van in en dat is jammer. Het zorgt namelijk voor een stijging onder het aantal jongeren met een seksueel overdraagbare aandoening en ook ongewenst zwanger raken komt zo vaker voor onder jongeren.

En dat zijn toch dingen die je als tiener liever niet meemaakt, toch?

Bron: Gelderlander
Foto: Flegmus (Wikimedia)

Lees ook:Veilig vrijen op vakantie
Lees ook:Condoom van 35 meter pakt Munttoren in
Lees ook:Gratis condooms voor Haaksbergse jeugd
Lees ook:Zo hou je het langer vol in bed…
Lees ook:Grootste condoom ter wereld zweeft binnenkort boven Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>