Nieuwe jongerensite voor regio Rivierenland

Foto: Privébezit

Voor jongeren die in regio Rivierenland wonen is er een nieuwe site opgericht waar zij allerlei informatie kunnen vinden over belangrijke en interessante onderwerpen. De website www.zolosjehetop.nl is een regioportal van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). De site biedt een hoop informatie en links naar de jongerensite van hun eigen gemeente.

Dus heb je een probleem, dan los je het zo op. Dat moet ook de twaalfjarige Ying Ying Fan gedacht hebben, hij verzon namelijk de naam van de website en won hiermee een Ipod touch.

De website is speciaal bedoeld voor jongeren vanaf twaalf jaar die iets willen weten over onderwerpen als seksualiteit, drugs, relaties, geld, alcohol, vrije tijd en sport. Ook komt er nieuws uit de regio op de site te staan en is er een agenda. Handig als je even niet weet wat je moet doen, want een activiteit in de buurt is zo gevonden.

Handig toch?

Bron: Stad Tiel

Lees ook:Verplicht gesprek voor pubers met arts of verpleegkundige
Lees ook:Mind Your Own Life
Lees ook:Jongerensite over veiligheid en politie
Lees ook:Jongeren voor verplicht lesprogramma over drugs en alcohol
Lees ook:Werk mee aan handboek voor pubers van Suzanne Rethans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>