Carnavalvierders met pepperspray uit optocht geplukt

Tijdens carnaval is het meestal een gezellige boel in het lang. Maar ook wanneer de praalwagens naar buiten stormen en de verklede mensenmassa de straat op stroomt kunnen zich problemen voordoen. Zo ook dit weekend in Barger-Oosterveld waar de politie twee 22-jarige jongeren met pepperspray moest tegenhouden.

De mannen waren vastberaden met de carnavalsoptocht mee te doen in hun versierde wagen. Maar deze voldeed helaas niet aan de veiligheidseisen. Vandaar dat agenten de feestvierders al meerdere malen verzochten om met hun wagen uit de optocht te vertrekken. De mannen uit Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht kon het echter niets schelen dat hun bak onveilig was en bleven ongestoord verder rijden.

Dat ging alleen niet helemaal goed. Tijdens hun rit knalden ze tegen een agent en iemand van de organisatie op. Maar zelfs toen wilden de heren hun voertuig niet verlaten. Uiteindelijk sloeg de politie een raam van de auto in en werden de kerels met behulp van een flesje pepperspray aangehouden.

Bron: NU.nl
Foto: By Frank Kovalchek from Anchorage, Alaska, USA [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Agressieve leerling met pepperspray overmeesterd
Lees ook:Blote billen wegmisbruikers aangehouden
Lees ook:Pepperspray legaal?
Lees ook:Affaires op werkvloer beginnen meestal tijdens Nieuwjaarsborrel
Lees ook:Zelf betalen: opname na coma-zuipen en behandeling SOA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>