Suske en Wiske op Hyves

Veilig internetten, soms is het wel eens lastig. Om jongeren er op een leuke manier mee te helpen is er samen met Prima Onderwijs een speciale Suske en Wiske ontwikkeld. Suske en Wiske en de Sinistere Site, een strip met een boodschap.

Hyves, het online netwerk waar jij vast flink wat vrienden verzameld hebt. Ook in de stripwereld leeft de online gemeenschap. Suske en Wiske kijken raar op wanneer het blijkt dat iemand op Hyves een nepprofiel van Schanulleke heeft aangemaakt. In de komende pagina’s leidt Nine, hoofdredacteur van Hyves de twee bekende stripfiguren rond door het hoofdkantoor van Hyves.

Zullen de twee erachter komen wat er aan de hand is? Je kunt het zelf lezen! Bestel het album hier!

Afbeelding: Prima-online

Lees ook:Miss Engeland heeft Jordan als heldin
Lees ook:Tieners maken nepprofiel van pedofiel op Hyves
Lees ook:Striptekenen voor beginners!
Lees ook:Gamen op Hyves
Lees ook:Meer bezoekers voor Facebook dan voor Hyves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>