Vrijheid, iets om trots op te zijn

Massaal stonden we gisteren in heel Nederland stil bij vrijheid. Vrij zijn, het is iets wat niet vanzelfsprekend is, iets op trots op te zijn. En om te vieren dat wij als Nederlanders het leven in vrijheid al zoveel jaren mogen ervaren, trok jong en oud in grote groepen naar de bekende bevrijdingsfestivals. Zon, muziek, eten, drinken en vooral een ontzettend goede sfeer bracht iedereen al bij aankomst in feeststemming. Artiesten als Ilse de Lange, Racoon, Waylon en The Opposites deden een muzikale bijdrage aan deze speciale dag. In Zwolle was het vol, maar oergezellig. Hoe was jouw Bevrijdingsdag?

Lees ook:Zomerconcert RTL in Zwolle met o.a. Gers Pardoel en Di-Rect
Lees ook:Jeugd aan het woord! Chat mee over leren en werken
Lees ook:Serious Request: Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey
Lees ook:Jongeren laten zien wat vrijheid is in animatieclips
Lees ook:538JingleBall award party 22 december live op RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>