Nijmegen jouw stad? Laat het zien!

Is Nijmegen echt helemaal jouw stad? Doe dan mee met de ‘Altijd Nijmegen Clip Contest’! Door een filmpje te maken waarin jij laat zien waarom Nijmegen het helemaal voor jou is maak je kan op mooie prijzen!

Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Hij zit vol met allerlei mensen en daaronder natuurlijk ook veel jongeren. Betrokken jeugd die weet wat ze leuk vinden aan de stad en dat ook op een creatieve manier kunnen laten zien, daar is Nijmegen naar op zoek.

Via de filmpjeswedstrijd hoopt burgemeester Thom de Graaf jongeren mee te laten doen aan citymarketing. Het filmpje dat de wedstrijd wint gaat onderdeel uitmaken van de promotiecampagne van de stad.

De jongeren tussen de 12 en 25 jaar zullen met de camera of met hun mobieltje op pad moeten om zo hun Nijmegen-gevoel weer te geven. Op diverse scholen zijn al workshops gegeven om de jongeren op weg te helpen. Alle gemaakte filmpjes worden verzameld op www.jonginnijmegen.nl waar uiteindelijk verschillende winnaars gekozen zullen worden. Een camera, vipkaartjes voor NEC of de hoofdprijs, jouw film in de campagne!

Doe jij mee?

Bron: De Gelderlander
Foto: Silvio Tanaka

Lees ook:V&D Nijmegen past zich op jongeren aan
Lees ook:Kantoor is niet suf. Toch?
Lees ook:Promotiefilmpje Radboud Universiteit Nijmegen te seksistisch
Lees ook:Jongeren aangehouden na nepoverval
Lees ook:SpangaS-acteurs spelen hoofdrol in korte horrorfilm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>