Schot in de pinpasfraudezaak

Na maanden kranten lopen of andere rottige vakantiebaantjes eindelijk wat geld op je rekening, wordt je pinpas gekraakt. Dat is flink balen! Zo’n dertig jongeren in Zuidoost-Drenthe overkwam het.

In maart werd bekend dat er veel jongeren de dupe zijn geworden van een grote pinpasfraudezaak. Maar er is goed nieuws. In de omgeving van Emmen en Coevorden zijn inmiddels acht verdachten opgepakt die te maken zouden hebben met het wegsluizen van grote bedragen.

Via internet wisten de daders achter de pincodes van jongeren te komen. Hun pinpas werd buit gemaakt en voor de slachtoffers het wisten was hun hele bankrekening geplunderd. In totaal gaat het om ongeveer een half miljoen euro. De acht aangehouden verdachten zijn allen rond de twintig jaar. Hier zit de hoofdverdachte echter nog niet bij.

De politie is nog op zoek naar dit persoon die een hele hoop centen van anderen op zijn bankrekening heeft staan.

Bron: RTV Drenthe

Lees ook:Scoren in het café, maar dan anders
Lees ook:Scholieren goed bezig met Dance4Life
Lees ook:Emma Watson (Hermelien) zwemt in het geld
Lees ook:Werkloze man wint 75 miljoen
Lees ook:Gewelddadige losers hadden cocaïne op neus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schot in de pinpasfraudezaak

  1. ed hardy lagerverkauf

    In de Helmondse wijk Binnenstad-oost zijn de buurtbewoners het meer dan zat. De overlast die Marokkaanse hangjongeren daar veroorzaken is zelfs zo erg dat de bewoners het heft in eigen handen willen nemen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>