Meer bezoekers voor Facebook dan voor Hyves

Ga je voor Facebook of voor Hyves? Veel jongeren hebben tegenwoordig een account op een netwerksite als deze twee. maar welke moet je kiezen Afgelopen maand won Facebook het voor het eerst van Hyves. De cijfers van internetonderzoeksbureau ComScore wezen uit dat er toen meer unieke Nederlandse bezoekers op Facebook kwamen dan op Hyves.

De één is al wel overgestapt naar het oorspronkelijk Amerikaanse Facebook, de ander krabbelt er nog lustig op los via Hyves. In Nederland woedt een heuse strijd tussen deze twee netwerksites en vorige maand bleek Facebook te hebben gewonnen. Er kwamen 7.278.000 Nederlandse bezoekers op Facebook tegenover 7.199.000. op Hyves.

Facebook is flink in opkomst hier in Nederland. Vorig jaar juli had Facebook ‘slechts’ 4.274.000 bezoekers, terwijl Hyves er toen 7.624.000 had. Maar daar lijkt flink verandering in te komen. In andere landen is Facebook al langer dé plek waar het grootse online netwerk zich bevindt.

En jij? Facebook of Hyves?

Bron: NOS
Foto: Facebook.com

Lees ook:Jongeren totaal into netwerksites
Lees ook:Gamen op Hyves
Lees ook:We Hyven erop los!
Lees ook:Nederlandse jongeren zijn minst vaak dronken
Lees ook:Knallen met die ballen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>