Slechte zomer, veel gezeik

Foto: Privébezit

In de winter kijk je vol verwachting uit naar de eerste zonnestralen die je lichaam verwarmen, en als die er eenmaal zijn wil je meer. Meer zon, meer warmte en vaak volgt dat in de zomer. Maar dit jaar was dat net even anders. Een paar mooie dagen zijn er geweest maar een denderende zomer bleef uit. Jongeren gaven deze zomer gemiddeld een vijf, zo blijkt uit onderzoek van EenVandaag.

Barbecues en dagen gevuld met zwemmen en zonnen bij meren en plassen, deze zomer zat het er amper in en daar balen jongeren behoorlijk van. De vrije dagen zijn voor niets opgenomen als er geen buitenlandse vakantie was gepland. Maar het gezeur over het weer, daar werden jongeren ook schijtziek van. Volgens zes op de tien jongeren had dat allemaal niet gehoeven.

Wel misten ze de activiteiten die normaal gesproken in de zomer worden gepland zoals barbecues en picknicks. Het zomergevoel was hierdoor ver te zoeken voor veel jongeren.

En jij? Heb jij nog wel genoten van de zomer dit jaar?

Bron: Telegraaf

Lees ook:Terschelling pakt overlast dronken jeugd aan
Lees ook:Zon, zee, strand
Lees ook:Crisis of niet: vakantie belangrijk voor jongeren
Lees ook:Zomer zet door met de Q-top 500 van de Zomer
Lees ook:Nederlanders na vakantie op zoek naar andere baan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slechte zomer, veel gezeik

  1. Roberto

    Nou, je hoeft je niet te vervelen hoor, ook niet als het slecht weer is. Er wordt zo veel georganiseerd in heel nederland. Steden en dorpen beconcurreren elkaar om maar zoveel mogelijk mensen met vrije tijd aan te trekken. Als het ene dorp iets organiseert wil het andere dorp niet achterblijven en heeft dan ook evenementen.
    Kijk maar een op een site als http://www.kieseenuitje.nl.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>