Bellen niet meer zo belangrijk bij ‘booty calls’ van jongeren

Even bellen om te zien of er nog iemand bereid is met je het bed in te duiken, de zogenoemde ‘booty calls’ zijn jongeren niet onbekend.Over de telefoon deze hete dates plannen gebeurt echter steeds minder. Sinds internet 24/7 beschikbaar is via de telefoon zijn er andere mogelijkheden genoeg.

De telefoon wordt actief gebruikt voor het plegen van booty calls, ook al heeft het nog maar weinig met echt bellen te maken. De afspraakjes vinden voornamelijk via sms (45%), Whatsapp (9%) Facebook (5%), e-mail (4%) en zelfs Twitter (1%) plaats. Dat blijkt uit onderzoek van een Nederlandse aanbieder van mobiele telefonie onder 1.121 mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot en met 29 jaar.Van deze doelgroep bezit de helft een mobiele telefoon.

het lijkt nu of vele jongeren bereid zijn na een kort contact met andere het bed in te duiken, dit is echter niet waar. Slechts een op de zes van de jongeren die een booty call krijgen gaan hier ook daadwerkelijk op in.

Bron: NU.nl

Lees ook:Twee dagen opgesloten voor levenslang gratis bellen
Lees ook:Jongeren wantrouwen bankieren via mobiel
Lees ook:Nederlander voorzichtig met mobiel internet in buitenland
Lees ook:Hogeschool Utrecht zet mobiele website in
Lees ook:Belgen bellen écht onbeperkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>