Sylvia Geersen lanceert Sylvia’s Secrets Collection by Shick*

Sylvia Geersen heeft samen met Shick* een collectie ontworpen waar iedere fashionista hebberig van wordt. De collectie bestaat uit zeven hot items: een glamourous bootee in rood, zwart en cognac, een sexy rode en cognac kleurige pump en een stylish clutchbag in zwart of rood. Inspiratie voor deze items haalde Sylvia uit haar turbulente leven als model.

Sylvia Geersen werkte in 2010 als gezicht voor het schoenenmerk Shick*. Vorig jaar liep de samenwerking op een einde vanwege Sylvia’s persoonlijke problemen en opname in de kliniek Addiction Solutions. Nadat ze hard aan zichzelf had gewerkt en er weer helemaal bovenop was, besloot Sylvia persoonlijk haar excuses te maken bij de directeur van Shick*, Henk Sieders. Haar excuses werden geaccepteerd en zeer gewaardeerd. Omdat Shick* in Sylvia gelooft en haar graag een tweede kans wil geven, is het idee voor de ‘Sylvia Secrets Collection’ ontstaan.

“Ik voel me zo vereerd dat ik achter de tekentafel van Shick* mocht plaatsnemen en mijn eigen collectie kon samenstellen! Echt een droom die uitkomt, gelukkiger kun je mij niet maken. Tassen en schoenen, that’s what every girl wants!” aldus Sylvia. Elk item in de collectie heeft een persoonlijke touch omdat Sylvia haar leven als model gebruikte als inspiratiebron voor de ontwerpen.

“Rood is een belangrijke kleur in mijn fashion items! Een pump, een bootee en een clutch heb ik ontworpen in de kleur van de liefde. In mijn geval de liefde voor een heel speciaal persoon, namelijk mijn vriend. Hij heeft me leren kennen toen ik me in mijn diepste persoonlijke crisis ooit bevond! Hij zag dat ik de weg kwijt was, maar hij geloofde in me, heeft mij gesteund en me geholpen weer terug te komen op het goede pad. Daarnaast vind ik rood gewoon een waanzinnig sexy kleur en perfect voor het najaar en het party seizoen!”

“Op dit moment ben ik in balans, ik ben rustiger geworden en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld. Vroeger deed ik alles maar zonder er 1 minuut over na te denken, go with the flow… Nu weet ik wat ik wil en hoe ik daar naartoe wil! De kleur cognac past hierbij, een rustige en evenwichtige kleur voor een warme en elegante look day and night! Uiteraard kon ook zwart niet ontbreken in mijn collectie, dat staat iedere vrouw goed en is altijd sophisticated”.

“Een bootee vind ik een schoen die in je kast niet mag ontbreken: sexy, stoer en toch glamour. Ook niet onbelangrijk: enkellaarsjes kun je met elke outfit combineren! Ik wilde een bootee met een opvallende gouden rits. Gouden accessoires vind ik helemaal leuk en dus heb ik bewust voor goud gekozen. Door de grote rits aan de zijkant van het laarsje kun je snel in en uit stappen, wat voor mij als model natuurlijk een must is! Ik kleed me heel wat keren aan en uit op een dag! Met deze bootee kun je alles: shoppen, stappen en werken zonder pijn aan je voeten te krijgen. Don’t keep this a secret, everybody needs to know this!”

Verkoopinformatie
Bootee: € 49.99 – Pump: € 39.99 – Clutch: € 29.99

De collectie is vanaf de eerste week november te koop in de winkels bij Dolcis en bij een aantal Invito filialen. Voor verkoopadressen kijk op shick-shoes.com. Via deze website kun je de items uit de Sylvia’s Secrets Collection al vanaf vandaag online bestellen.

Lees ook:Win! Clutch uit Sylvia’s Secrets Collection
Lees ook:Holland’s Next Topmodel: wie gaat er vanavond uit?
Lees ook:Sanne wint en is Holland’s Next Topmodel!
Lees ook:Back to School met Vans
Lees ook:Horloge Lexon met uniek design en in tien kleuren!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sylvia Geersen lanceert Sylvia’s Secrets Collection by Shick*

  1. Pingback: Win! Clutch uit Sylvia’s Secrets Collection | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>