Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL

De iPhone 5s en de iPhone 5c zijn vanaf 25 oktober verkrijgbaar bij Vodafone. Beide toestellen worden ondersteund door het supersnelle Vodafone 4G netwerk.

De iPhone 5s verlegt de grenzen van het beste smartphonegevoel ter wereld met diverse nieuwe kenmerken die zijn verpakt in een kleine en lichte behuizing. Nieuw zijn onder andere een compleet nieuwe 8-megapixel iSight-camera met True Tone-flits en Touch ID, een innovatieve en veilige manier om met je vingerafdruk je telefoon te ontgrendelen.

Apple’s andere nieuwe toestel is de iPhone 5c en heeft een compleet nieuw, kleurrijk, design en is gebaseerd op reeds bestaande populaire kenmerken van iPhone, zoals het schitterende 4-inch Retina-display, de razendsnelle A6-chip, de 8-megapixel iSight-camera en een batterij die lang meegaat. iPhone 5c heeft een nieuwe FaceTime HD-camera en meer LTE-banden dan welke smartphone dan ook.

Het laatste nieuws over de iPhone 5s en de iPhone 5c bij Vodafone vind je op: www.vodafone.nl/iPhone

Lees ook:iPhone 5 dunner en lichter dan iPhone 4S… Is-ie beter, hmm?
Lees ook:Dress up your iPhone 5 with HUGO BOSS
Lees ook:Vodafone introduceert Contacten Backup App
Lees ook:Samsung presenteert nieuwe Galaxy S III smartphone
Lees ook:Jongerenblog test Chinese smartphone: Huawei Ascend W1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>