Yes-R ambassadeur van Save the Children

Yes-R is ambassadeur geworden van kinderrechtenorganisatie Save the Children. Hij heeft zelf contact opgenomen met de organisatie en is al naar Oeganda geweest om daar een van de projecten te bezoeken.

Yes-R: “Het speelde al een tijdje door mijn hoofd om me in te zetten voor een organisatie gericht op kinderen. Ik heb zelf een zoontje van vier jaar en realiseer me heel goed dat hij een bevoorrecht leven leidt. Toen ik het filmpje van Save the Children zag over het ondervoede meisje Firdaoussi uit Niger, vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Voor deze organisatie wil ik me graag inzetten. Kinderen hebben recht op een gezond leven, op een toekomst en vooral op een kans hun dromen waar te maken. Ook daar zag ik een duidelijke overeenkomst met mijn eigen leven. Ik heb de kans gekregen en heb al mijn dromen waar kunnen maken. Die kans gun ik iedereen.”

Van 14 tot 18 oktober bezocht Yes-R een aantal projecten van Save the Cildren in Oeganda. “Ik ben diep onder de indruk van het werk van Save The Children en de kracht van de kinderen. Alleen, niemand kan ontkennen dat er veel nodig is. Ik voel me bevoorrecht dat ik kan bijdragen aan de toekomst van deze kids”, aldus Yes-R.”

Lees ook:Toprak Yalçiner en Erik Arbores naar Oeganda voor dance4life
Lees ook:Jongeren Van de Straat maken iets van hun leven
Lees ook:Kas Stuyf helpt jongeren Van de Straat
Lees ook:Comedy Kids: Zoektocht naar grappigste kind van NL
Lees ook:Unieke expedities voor jongeren in Afrika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>