Apen los in dierentuin

Foto: Flickr

Een dagje naar de dierentuin leuk? 5000 mensen die de dierentuin in Chester in Engeland bezochten denken hier heel anders over. Tijdens hun bezoekje besloten de chimpansees het eens heel anders aan te pakken. In plaats van in hun kooien rondklimmen en springen namen ze een kijkje buiten de hokken. Via de verzorgerspoort ontsnapten ze en dwaalden door het park op zoek naar eten. Men vreesde dat het publiek zou worden aangevallen. De mensen vluchtten naar het restaurant en konden pas enkele uren later naar huis.

Lees ook:Jongeren in caravan halen 2.000 euro op
Lees ook:Koop gerust een ijsje
Lees ook:Nieuwe jeugdserie De Leeuwenkuil bij ZAPP
Lees ook:Duik in de wereld van Jurassic Park
 The Game
Lees ook:Xpress: Platform 13 – nieuw in Walibi Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>