Audi slaat muzikale weg in

Foto: Sylvia (Flickr)

De designafdeling van het Duitse autobedrijf Audi is al 100 jaar bezig nieuwe auto’s vorm te geven. Na al die jaren auto’s designen is de autofabrikant toe aan een nieuwe uitdaging. Voor hun honderdste verjaardag ontwierpen zij geen supertruck, geen razendsnelle racewagen of miniatuurwagentje. Ze maakten een piano!

In samenwerking met de beroemde Oostenrijkse piano- en vleugelfabrikant Bösendorfer begon Audi te bouwen. Voor degenen die een auto met toetsen hadden verwacht, helaas. Om de mooie klanken te behouden hield men vast aan de klassieke pianovorm. In het design zelf konden ze helemaal los gaan.

Het resultaat is de Audi Design Grand Piano. Een modern vormgegeven piano die op 16 juli tijdens de viering van het honderdjarige bestaan wordt geshowd. Wie deze piano wil kopen kan trouwens net zo goed een mooie auto aanschaffen. Het muzikale kunstwerk kost 100.000 euro.

Lees ook:Grand Theft Auto V – video met beelden game
Lees ook:Jongen zonder rijbewijs rijdt auto van ouders in de prak
Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA
Lees ook:Jeugd bouwt eigen snelheidsremmer
Lees ook:16-jarige ramt snackbar met gestolen auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>