Overdag rijden levert Belgische jongeren korting op

Voor Belgische jongeren die alleen overdag of ‘s avonds autorijden is er iets nieuws: de WiseBox. De WiseBox is niet meer dan een kastje achter het dashboard maar kan de jongeren flink wat geld besparen. Autofabrikant Suzuki regelt voor hen met een WiseBox een lagere autoverzekering.

De WiseBox registreert het rijgedrag van de bestuurder. Zo meet hij de afgelegde kilometers, waar de bestuurder rijdt (bijvoorbeeld in de stad of op een snelweg) en wanneer je rijdt, ‘s nachts of overdag. Voor het kastje in de auto vast zit moet er 295 euro worden betaald. Vanaf dat moment gaat de verzekeringspremie per jaar flink omlaag. Dat kan is verschillende gevallen voordeel opleveren van 10% tot 45%.

Jongeren tussen de 18 en 29 jaar zijn allemaal welkom om van de aanbieding gebruik te maken. Maar let op, een goedkopere verzekering krijg je niet zomaar. De Belgische bestuurders mogen niet meer dan 750 kilometer per jaar ‘s nachts rijden.

Zou jij de uitdaging aangaan?

Lees ook:Net geen biertje meer voor Belgische jongeren
Lees ook:Met City Night Line ‘s nachts naar het Oktoberfest München
Lees ook:De digitale tongzoen is geboren
Lees ook:The Box verdwijnt half, Talpa gaat 24/7
Lees ook:Bussen schrobben voor punten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>