Ja, ik wil een robot

Het zal misschien nog even duren voor je in het huwelijksbootje stapt maar mocht je het in de toekomst overwegen, bedenk dan dat het heel anders kan gaan dan tegenwoordig het geval is. Een ambtenaar van de Burgerlijke stand nodig? Nee hoor. Robots hebben de toekomst, ook in het huwelijk. Een stel uit Japan lieten zich – voor zover bekend- als eersten ter wereld trouwen door een robot, de I-Fairy.

Lees ook:Bruidegom blijkt bruid
Lees ook:Robocop 13 februari in de bioscoop; win!
Lees ook:Jongeren zien huwelijk wel zitten
Lees ook:Meer jonge moslims ‘getrouwd’
Lees ook:Trendy Japanners aan de H&M!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>