Veertienjarige betrapt bij de hoeren

In Antwerpen zijn de klanten van meisjes van de nacht aan de jonge kant. Een veertienjarige jongen werd op heterdaad betrapt in een bordeel aan de Vingerlingstraat. Hij stond net op het punt zich te laten verwennen door een travestiet toen de politie binnenviel.

Het bezoeken van prostituees is toegestaan vanaf achttien jaar. Aangezien de prostituee in Antwerpen seks had met een minderjarige werd ook deze opgepakt. Wat de gevolgen zijn is nog niet bekend. Van de jongen werden de ouders ingelicht.

De arrestatie zegt heel wat over het beleid rondom prostitutiebezoek. Ondanks dat het pas vanaf achttien jaar mag blijken jongeren die vele jaren jonger zijn toch de tent binnen te komen. Volgens de meisjes zelf is het onmogelijk om iedere klant naar een identiteitsbewijs te vragen. ‘Bad for business’, aldus meisje van plezier Leyla.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:Jongens kijken meer dan 100 pornofilms
Lees ook:Jongeren belemmeren arrestatie dronken man
Lees ook:In de auto met ADHD
Lees ook:‘Loverboys zijn pooiers’
Lees ook:Proef met jonge buschauffeurs mislukt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>