Tiener valt naakt door het dak

Een wilde stoeipartij op het dak van een winkel in het Britse Aberdeen liep anders dan verwacht. De 19-jarige Alex viel naakt door het dak een verdieping naar beneden tijdens een potje seks met haar geheime minnaar.

Tijdens de sekspartij begaf het oude dak het waardoor de tiener naar beneden viel. Ze kwam in een winkel terecht maar kon er op eigen kracht niet uit komen. Politie en brandweer moesten eraan te pas komen om het beschaamde koppel te bevrijden.

Dat ging niet helemaal zoals ze gehoopt hadden. Om de reddingsactie te laten slagen moest het hele winkelcentrum afgezet worden. Dat bleef voor de omwonenden natuurlijk niet onopgemerkt.

Helaas voor de verloofde minnaar van Alex die samenwoont met zijn vriendin kwam zijn identiteit al gauw aan het licht. Ondanks dat Alex zich nogal zorgen maakt over de situatie van haar geheime lover heeft de studente geen spijt van de riskante actie. “Ik zou het misschien zelfs opnieuw doen”, aldus Alex in het AD.

Haar val leverde haar een aantal snijwonden en blauwe plekken op.

Bron: AD

Lees ook:Twee tieners redden opa
Lees ook:Verkoopster schrikt jonge overvallers af
Lees ook:Spannend avontuurtje in de natuur
Lees ook:13 februari Minnaressendag
Lees ook:Studente valt uit raam en raakt zwaargewond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>