Tiener met kersvers rijbewijs ramt examengebouw

Net je rijbewijs binnen en dan? Feest vieren natuurlijk! Een Amerikaanse tiener was dat ook vast van plan, maar ergens ging dat toch heel erg fout. Vlak nadat hij zijn roze papiertje behaald had reed hij per ongeluk het examengebouw binnen.

Je rijbewijs halen is mooi handig, het maakt je een stuk individueler maar ook verantwoordelijker. Voor deze jongen ging het blijkbaar net iets te snel. Na het geslaagde ritje zette hij zijn rij-instructeur af bij het examengebouw in Pittsburgh, Pennsylvania. Vervolgens wilde hij de parkeerplaats weer verlaten. Hier ging het mis. Plotseling stormde zijn auto namelijk recht op het gebouw af, drie mensen raakten lichtgewond.

Uit zijn verklaring aan de politie bleek dat de jongen dacht dat de auto nog in zijn vrij stond, dat bleek echter niet zo te zijn.

Bron: AD

Lees ook:19-jarige doet wilde vluchtpoging
Lees ook:Tiener overlijdt na tractorongeval
Lees ook:Acht keer teveel gedronken, rijbewijs kwijt
Lees ook:Jongen zonder rijbewijs rijdt auto van ouders in de prak
Lees ook:Jongen geniet kort van rijbewijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>