Schorsing om scheet

Iedereen laat er wel eens eentje vliegen maar in een openbare ruimte probeer je toch over het algemeen je billen bij elkaar te knijpen als er een wind ontsnappen moet. Een dertienjarige Amerikaanse jongen lukte dat niet toen hij in de schoolbus zat. Het gevolg: een schorsing.

Anthony Nichols en zijn beste vriend vonden hun smerige gedrag in eerste instantie waarschijnlijk wel grappig maar de directie van de Canal Winchester Middle School vond het eens stuk minder leuk. Het gedrag van de scholier vonden zijn niet acceptabel en een overtreding van het schoolreglement.

Vader James Nichols vindt de schorsing belachelijk. Dat de jongen volgens de onderdirecteur op een busrit van een uur zijn sluitspieren maar aan moest spannen, viel niet in goede aarde. Volgens James had de jongen niet bewust zijn medeleerlingen vergast met zijn persoonlijke geur. De buschauffeur en leraren van de school twijfelen daar ten zeerste aan, volgens hen laat Anthony er wel vaker bewust een paar gaan.

Bron: HLN
Afbeelding: Towsonu2003, via Wikimedia

Lees ook:Seks met etalagepop op school
Lees ook:Rector Adelbert College: Anass was bijzondere jonge
Lees ook:School weert televisie kijkende leerling!
Lees ook:Jongen steekt vader in hoofd
Lees ook:‘Mietje’ krijgt bijna half miljoen schadevergoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>