11-jarige jongen hangt zichzelf op in school

In het Zuid-Franse Arles is een 11-jarige jongen in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij zich aan de kapstok op school had opgehangen. Twee leerkrachten ontdekten de jongen die aan de boord van zijn t-shirt in de gang bungelde.

De leerkrachten waarschuwden de hulpdiensten en gaven hem een hartmassage. Vervolgens bracht een helikopter de jongen naar een ziekenhuis in Marseille waar hij nu in coma ligt. Hoe zijn toestand straks zal zijn is nog onbekend.

De jongen kwam op de gang terecht nadat hij door een leerkracht uit de les werd gezet omdat hij te rumoerig was. De vraag is nog of het drama dat volgde een ongeval betreft. Er zijn namelijk ook enkele aanwijzingen dat het om een zelfmoord zou kunnen gaan. Zo zou de directeur hem vorige week nog op gesprek gevraagd hebben omdat hij vermoedde dat de jongen niet lekker in zijn vel zat.

Bron: HLN
Foto: Neiljohnuk (Flickr)

Lees ook:Zeventienjarige neergestoken na waarschuwen man
Lees ook:Jongen zwaargewond na ruzie in speeltuin
Lees ook:Jongen in ziekenhuis na ‘grap’ met giftig biertje
Lees ook:Jongen neergestoken om kritiek
Lees ook:Jongen (15) snuift zichzelf in coma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>