Tijdens je rijles het water in

Dat tijdens je eerste rijlessen de auto een paar keer uitvalt is nog niet zo’n ramp. Maar het wordt toch een stuk minder leuk wanneer je iets ergers veroorzaakt, bijvoorbeeld de auto in een meer parkeren. Een 14-jarig meisje in Maryland overkwam het.

Als 14-jarige hoor je ook nog geen rijles te hebben maar daar had haar tante, de instructeur van dat moment , niet zoveel problemen mee. Ze liet haar jonge nichtje in haar auto rijden, maar dat ging niet goed.

Tijdens de rijles zou het meisje volgens de politie in plaats van de rem het gaspedaal hebben ingedrukt. Het gevolg: de auto met daarin haar tante, de moeder van haar tante en zijzelf schoot vooruit, door de omheining, het meer in.

Eenmaal in het water dreef de auto van de kant waar hij midden in het water begon te zinken. Joggers schoten te hulp en haalde het hele groepje uit het water. De tante is er nog niet klaar mee, wellicht wordt zij vervolgd omdat ze een minderjarige in een auto liet rijden.

Bron: HLN
Foto: Door Marvin Nauman (This image is from the FEMA Photo Library.) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongeren vernielen auto’s
Lees ook:Meisje van 14 rijdt 170 km per uur
Lees ook:Heldendaad kost jongen (13) het leven
Lees ook:Gepimpte auto mag de weg niet op
Lees ook:Meisje (13) overleden in Bulgaars zwembad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>