Jongen (11) zoekt hulp bij politie vanwege gedwongen arbeid

Weken vrij en het enige dat je te horen krijgt is dat je van je moeder al je spullen op moet ruimen. Een elfjarige jongen uit het Duitse Aken heeft het zwaar met zijn zomervakantie. Zo zwaar zelfs dat hij de politie belde om te melden dat zijn moeder hem dwingt tot arbeid en hij geen vrije tijd meer over heeft.

Voor velen is de zomervakantie dé vakantie bij uitstek. Eindelijk eens tijd om alle schoolstress achter je te laten, op vakantie te gaan of leuke dingen te doen met vrienden. Maar de Duitse jongen niet. Volgens zijn tirade aan de hulplijn word de jongen door zijn moeder verplicht tot arbeid, moet hij de hele dag werken en heeft hij geen vrije tijd meer over.

De moeder wist tijdens het gesprek in te breken en gaf aan dat ze de jongen gezegd had dat hij het rondslingerende papier moest opruimen, waarna de jongen dreigde de politie te bellen. Dat laatste bracht de jongen vervolgens in de praktijk.

Vakantie, wat is het toch zwaar.

Bron: HLN

Lees ook:Jongen zit in Turkse cel om zoenen meisje
Lees ook:Jongen fietst 200 kilometer voor internetvriendin
Lees ook:Jonge bolletjesslikker aangemoedigd door moeder
Lees ook:‘Bosjongen’ Ray duikt na vijf jaar op uit Duitse bossen
Lees ook:Jongen steekt rapport in brand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>