12.000 bierflesjes op snelweg; minder bier tijdens carnaval

In het Duitse Delmenhorst ligt het goud op de weg. Helaas niet echt goud, maar Beck’s Gold, zo’n twaalfduizend flessen van het bier kletterden donderdagochtend op het asfalt. Duitse carnavalsvierders moeten het dit weekend met iets minder bier doen… Bekijk de video.

Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Nieuw tijdschrift over bier
Lees ook:Dronken in de klas
Lees ook:Tiener overlijdt na Halloweenfeest Madrid
Lees ook:Goedkoop bier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>