Ben jij de nieuwe columnist van Jongerenblog?

Jongerenblog zoekt columnisten (max. 25 jaar)! Heb jij een duidelijke mening over zaken die jongeren aangaan? Deel je graag je doldwaze avonturen met een breed lezerspubliek? Of wil je op andere wijze je creativiteit uiten op deze site?

Bepaal zelf wat je doet en hoe vaak. Wij hebben geen voorkeur. Je kunt wekelijks een column schrijven, maar je mag ook maandelijks een videopost aanleveren. Als je je fantasie gebruikt, kun je je mening over jongerenzaken natuurlijk op diverse manieren geven. Denk aan een strip, dagboek, videoclip, fotoreportage of briefwisseling met een andere lezer. Het kan allemaal!

Wil jij van je laten horen op Jongerenblog? Mail dan je bijdrage voor 1 mei naar [email protected]. De leukste bijdragen komen op de site, waarna de lezer zijn/haar voorkeur mag uitspreken. We doen dit aan de hand van het aantal reacties en likes bij het bericht. De populairste columnisten gaan daarna los op een vast moment in de week of maand.

Wat daar tegenover staat? Eeuwige roem natuurlijk! Een vergoeding kunnen we op dit moment niet bieden, waardoor het om een vrijwillige functie gaat. Wel hebben we regelmatig leuke extraatjes voor onze medewerkers, zoals een goedgevulde goodiebag of een uitnodiging voor een leuk event.

Verras de redactie en Jongerenblog-lezers! Mail: [email protected]. Schrijf je liever over meidenzaken, klik dan op de vacature van Meiden.blog.nl.

Lees ook:Patricia de Ryck redacteur Jongerenblog
Lees ook:Paranormal Activity 3: win camera @jongerenblog
Lees ook:colofon
Lees ook:Win! 538 Hitzone 59 @Jongerenblog
Lees ook:Win! Clutch uit Sylvia’s Secrets Collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>