Tjiezi The Voice Kids emoticons voor msn

Ben jij ook weg van de Tjiezi emoticons? Dan moet je nu snel de nieuwste downloaden. Het kaasje is namelijk in de ban van The Voice Kids.

The Voice Kids gaat aanstaande vrijdag van start. Tjiezi van Uniekaas is als hoofdsponsor aan het programma verbonden. Het kaasje moedigt alle kinderen aan en zal zelfs kaartjes gaan verloten, zodat je ook bij de liveshows aanwezig kunt zijn.

Lees ook:The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten
Lees ook:The Voice Kids: zoektocht naar een nieuw kindsterretje
Lees ook:The Voice Kids coaches: Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen
Lees ook:Coaches The Voice Kids eerlijk maar niet bot
Lees ook:Aanmelden The Voice Kids niet meer mogelijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tjiezi The Voice Kids emoticons voor msn

  1. Msn messenger website voor iedereen

    Deze the voice kids emoticons voor msn zijn wel echt te gek haha. Er zijn best veel leuke msn emoticons te vinden. Wel echt apart dat er nu zo’n emoticon gemaakt is. Geen idee dat mensen msn nog veel gebruikte ik dacht dat msn niet meer bekend was. Blijkbaar toch vergist en is msn zeker nog degelijk wel bekend. Kan ik ook wel begrijpen want msn is niet voor niets een fantastisch programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>