OLA lanceert limited edition racket ijsje: De Oranje Rakket

Hopelijk schijnt tijdens Koninginnedag het zonnetje. Dan kun je dit jaar namelijk genieten van een heel bijzonder ijsje. OLA lanceert namelijk een limited editon raket ijsje: de Oranje Rakket.

Voor het allereerst komt er deze zomer een hele Oranje Raket om de mijlpaal van 50 jaar Raket te vieren. Met de heerlijke frisse en herkenbare sinaasappelsmaak, die we kennen van het middelste gedeelte van de gewone raket. Een oer-Hollandse kleur voor dit oer-Hollandse ijsje. Die kan tijdens Koninginnedag, het EK en de Olympische spelen en op elk ander Oranje feest natuurlijk niet ontbreken.

OLA trapt af op Koninginnedag. Maar dit feestjaar zullen mensen de Oranje Raket nog vaak terugzien; in het klein om op te eten, maar ook in het groot, om bijvoorbeeld mee op de foto te gaan. En er komt zelfs een Oranje lied, waarin de Raket een rol speelt…

Lees ook:Queensday 2011
Lees ook:Koninginnedag is op 29 april, duidelijk?
Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Koninginnedag in Amsterdam zonder massale feesten
Lees ook:SLAM!Koninginnedag P8 AFAS Stadion Alkmaar uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>