Slagroom wodka – Puschkin maakt ‘m zacht en zoet

Het is in de Verenigde Staten dé trend op het gebied van alcoholische drankjes: dessert flavours. Wodka’s met de meest uiteenlopende smaken in de categorie toetjes en andere zoetigheden zijn het favoriete drankje in uitgaansgelegenheden. In Nederland kun je nu genieten van de slagroom wodka van Puschkin. Jongerenblog heeft ‘m alvast geproeft.

Waar wodka vaak brandt in je keel, voelt een slok Puschkin Whipped Cream heel anders aan. Hij proeft ook veel lekkerder; echt naar slagroom. Maar daar moet je ook mee oppassen, want voordat je het weet drink je er te veel van… Whipped Cream zit in de kenmerkende Puschkin fles en valt op in het assortiment door zijn bevroren uiterlijk.

Shot ritueel
Puschkin Whipped Cream is het lekkerst in een shot. Koel de drank vooraf goed. Schudt voor gebruik de fles om het luchtige karakter van slagroom te creëren en schenk ‘m dan in. Een shot is natuurlijk het leukst als het in de vorm van een ritueel gedronken wordt. Om de beleving compleet te maken is het de bedoeling om een toef slagroom op de hand te spuiten, die men na het nuttigen van de shot oplikt.

Whipped Cream is naast een overheerlijk shotje ook een geschikt ingrediënt voor cocktails. Sinds jaar en dag wordt slagroom veel gegeten en veelal gecombineerd met zoetigheden. Daarom vormt Puschkin Whipped Cream logischerwijs een goede combinatie met de vaak zoete cocktailingrediënten zoals likeuren en fruitsappen.

€ 11,99 voor een fles van 70 cl
www.puschkin.nl

Lees ook:Nieuwe flessen Coco-Cola geen succes
Lees ook:Duizenden euro’s voor fles champagne
Lees ook:Wodka in je oog is hip
Lees ook:Alleen drankverkoop boven 21 jaar
Lees ook:Hanna Verboom en Manuel Broekman (Feuten) over alcohol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>