Ijskoffierecepten met Nespresso Variations

De weersvoorspellingen zijn fantastisch voor de komende dagen, dus tijd voor een verfrissende ijskoffie. Geef de Nespresso Variations – Vanilio, Ciocattino en Caramelito – een zomerse twist door ze net even anders te bereiden. Gebruik het onderstaande recept voor de Ijskoude Caramelito-koffie, neem plaats in het zonnetje en geniet!

Op www.nespresso.com/variations staan nog meer verkoelende en zonnige recepten om de warme dagen nog beter door te komen. De Choco-Granitakoffie is een aanrader voor de liefhebbers van chocolade, terwijl de Ijscappuccino Pavlova Vanilio lekker is voor de echte zoetekauwen.

Lees ook:Maak Angry Birds-Bad Piggies’s eierrecepten
Lees ook:Van keukenmeid tot dinerdiva
Lees ook:Veilig vrijen op vakantie
Lees ook:Op je paasbest
Lees ook:Zwem op safe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>