Red Bull met cranberry, limoen en bosbessen

Misschien heb je de nieuwe zomerdrankjes van Red Bull al op een festival gespot of zelfs gedronken. Je kunt kiezen uit de Fresh Mixes cranberry, limoen en bosbes. En dat natuurlijk met de bite van Red Bull om scherp te blijven.

Een combinatie van vers fruit, ijs, soda en één van de Red Bull Editions zorgen voor de ultieme verkoeling en geven je energie gedurende de dag. Altijd gepresenteerd in een half liter glas. En de smaak: wat ons betreft een aanrader.

Lees ook:Melk niet favoriet bij jongeren
Lees ook:Jongen met ambulance afgevoerd tijdens recordpoging bierdrinken
Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Red Bull wil dat Red Energy verdwijnt
Lees ook:Red Bull laat man vliegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>