Kunst met een grote K

Duffe schilderijen en saaie beelden in een nog vervelender museum. Kunst en cultuur krijgt van weinig jongeren positief commentaar. In Zoeterwoude willen blijven ze proberen de jongelui bij kunst te betrekken. In 2007 organiseerde men een kunstroute en in 2008 een kunstevenement. Nu pakken ze het aan via de wereld van de jeugd: online. Voor jongeren die kunst niet saai of stom vinden: 18 september gaat de site over Zoeterwoudse kunst online! Daar vind je allerlei informatie over kunstenaars en culturele organisaties in de gemeente.

Lees ook:Jongerensite voor gemeente Zutphen in de lucht
Lees ook:Nieuwe jongerensite voor regio Rivierenland
Lees ook:De stad door op een reuzenbal
Lees ook:Tel de bruinvis en help WNF
Lees ook:Censuur in Urk: geen abortus en homoseksualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>