Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2013 van start!

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor het VARA Leids Cabaret Festival 2013. Wil jij je cabaretcarrière starten met een professionele workshop en ruim 40 speelbeurten in Nederland en België? Meld je dan aan voor het VARA Leids Cabaret Festival! Wim Helsen, Sara Kroos, Najib Amhali, Lebbis & Jansen en vele anderen gingen je voor.

De aanmelding sluit op 1 januari 2013 en aanmelden kan via de site. De 35e editie vindt plaats tussen 11 en 16 februari 2013 in de Leidse Schouwburg, voorafgegaan door audities en een workshopweekend, dit jaar voor het eerst in het Scheltema in Leiden.

Het Leids Cabaret Festival wordt sinds 1978 georganiseerd en is een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Zij probeert jong cabaret- en theatertalent te stimuleren door de deelnemers zowel voor,- tijdens,- als na het festival intensief te begeleiden en waar mogelijk een brug te slaan tussen amateurcircuit en professionele podia.

Meer informatie: www.leidscabaretfestival.nl.

Lees ook:Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2014 begonnen!
Lees ook:Kaartjes scoren Leids Cabaret Festival en audities kijken
Lees ook:Deelnemers VARA Leids Cabaret Festival 2013 zijn bekend
Lees ook:Leiden zoekt jongeren met een duidelijke mening
Lees ook:Yo! Opera Festival in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>