Designers LIGER gebruiken T-shirt als canvas

LIGER is born. Een merk waarbij het T-shirt het canvas is. LIGER wilde op T-shirt gebied iets totaal vernieuwends maken als het gaat om design, materialen en collecties. Daarbij geïnspireerd door de liger, een zeldzame diersoort welke een kruising is tussen een leeuw en een tijger, en die zich niet kan voortplanten. Net als de T-shirts van LIGER. Die worden ook maar één keer uitgebracht. Daarmee zijn LIGER T-shirts collector’s items by birth.

De ingrediënten voor het recept van LIGER. Zes designers, grote namen uit de advertising en kunst scene. Zes keer per jaar een nieuwe wave met een ander uitdagend thema en een super kwaliteit shirt dat als canvas dient voor de designer. Daarmee is alles aanwezig om een LIGER T-shirt te maken.

Zo ontstaan jaarlijks zes ‘waves’ van zes originele T-shirts in een gelimiteerde, genummerde oplage van 360 stuks per designer. Elk shirt heeft zijn eigen unieke nummer, van 001/360 tot en met 360/360. Hierdoor worden LIGER shirts meteen een collector’s item. Elke designer krijgt veel creatieve vrijheid bij het ontwikkelen van zijn of haar design. Originaliteit is gewaarborgd. Dat garandeert LIGER altijd.

LIGER shirts zijn in verschillende Nederlandse winkels verkrijgbaar, maar de shirts kunnen ook via de website bemachtigd worden. Bij ieder shirt zit een customized mini-boekje waarin the idea, the recipe en the waves van LIGER shirts te lezen is. Daarnaast is er over elk van de zes designers een biografie te vinden en ook de pieces of art van de andere designers tref je er in aan. Voor de eerste wave tekenen Raoul Deleo, Luuk Bode, Eelco van den Berg, Lennard Schuurmans, Darrin Umboh en Meni Tzima. LIGER heeft een kort filmpje van elke designer gemaakt om het karakter van het nieuwe merk te onderstrepen. Daarnaast kun je zien wat de gedachte achter ieder shirt is en geeft het een goed beeld van de designer.

Verkoopadviesprijs: 49,95 euro
www.thisisliger.com

Lees ook:Ruben Van Meer krijgt eerste exemplaar LIGER t-shirt
Lees ook:Laat je Primark Family Guy T-shirt tot leven komen
Lees ook:Nu al grote prijsverschillen officiële WK shirt Nederlands Elftal
Lees ook:Opgepakt na tekst ´Beatrix is een hoer´
Lees ook:PUMA presenteert uniek gouden Feyenoord shirt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>