Nederlandse Sedrig Verwoert wint Eurovision Young Dancers

Foto: EBU / Elena VolotovaDe Nederlandse Sedrig Verwoert deze maand in het Poolse Gdansk het Eurovision Young Dancers gewonnen. Daarmee is hij bekroond tot Beste Jonge Danser (15 – 21 jaar) van Europa.

Sedrig, die in Nederland eerder al te zien was in televisieprogramma’s als So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle, won op 2 juni jl. de voorrondes in het programma Jonge Dansers van NTR Podium. In Eurovision Young Dancers nam Sedrig het op tegen 9 collega-dansers uit heel Europa.

Lees ook:Sedrig Verwoert beste Jonge Danser van Nederland
Lees ook:Dansers gezocht voor Coca Cola Crew: Move to the Beat
Lees ook:David Guetta bezoekt So You Think You Can Dance
Lees ook:Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland
Lees ook:Welke dansers gaan via Golden Ticket naar bootcamp?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>