Greg Shapiro presenteert Brendon Burns

Greg Shapiro presenteert Brendon Burns in Nederland. Brendon Burns is een echte durfal, berucht van zijn schandalige shows en tegelijkertijd zeer geliefd. Al 20 jaar staat de Australiër bekend als meest uitgesproken Britse comedian.

In 2007 won Burns de Oscar van UK stand-up comedy: de Edinburgh Fringe Festival Comedy Award. Met zijn brutale eerlijke en persoonlijke materiaal, heeft Burns een plek verdiend in de top van de internationale comedy. In totaal heeft Burns al 10 cd’s en dvd’s, waaronder ‘The Thinking Man’s Idiot’, ‘So I Suppose THIS is Offensive Now’ en ‘Brendon Burns Hasn’t Heard of You Either’. Zijn boek ‘Fear of Hat Loss in Las Vegas’ laat chronologisch zijn pogingen zien om de uitspatting van de drugs-overvloed in de komedie wereld te overtreffen door totale onderdompeling. Zijn iconoclastic commentaar over US/UK komedie verscheen in The Guardian, The Scotsman en op chortle.co.uk. Burns treedt graag op in Nederland want hij heeft een zwak voor het Nederlandse publiek.

Greg Shapiro – The American Nederlander – is bekend van zijn werk met Boom Chicago, Comedy Central en VARA HumorTV. ‘Greg Shapiro Presents’ begon als een klein project voor Shapiro. Op deze manier kon hij zijn favoriete Engels sprekende comedians uitnodigen om samen door heel Nederland te toeren (zoals Steve Hughes, Ava Vidal, Pete Johansson). De tour leidde tot een TV show ‘Greg Presents,’ die te zien is op HumorTV. De ‘Greg Shapiro Presents’ tour biedt intieme theater settings aan die elke keer het beste uit de comedians haalt. Naast zijn shows heeft hij ook een boek ‘How to be Orange,’ die gepubliceerd wordt in het najaar van 2013. Verder kun je ook van zijn humor genieten tijdens zijn solo tour ‘Superburger: the Man with Split Nationalities.’

Datum                    Theater                                                  Stad                        Tickets

03.10.2013           Theater Zuidplein                                                Rotterdam             Bestel
05.10.2013           Theater Pepijn                                                      Den Haag               Bestel
06.10.2013           Apollo Hotel Almere City Centre                      Almere                   Bestel
07.10.2013           Vrijhof Cultuurcentrum                                      Enschede               Bestel
08.10.2013           Theater Pepijn                                                      Den Haag               Bestel
09.10.2013           De Meervaart                                                       Amsterdam           Bestel
10.10.2013           Schiller theater                                                    Utrecht                  Bestel
11.10.2013           Parktheater Eindhoven                                       Eindhoven             Bestel

Voor meer informatie over Greg Shapiro en zijn comedyshows ga naar:
www.puuree.com and www.gregshapiro.nl

Lees ook:Steve Hughes komt met heavy metal comedy naar Nederland
Lees ook:Pete Johansson tourt in april met Greg Shapiro
Lees ook:Greg Shapiro presenteert comedy talent Anil Desai
Lees ook:Najib Amhali presenteert The Comedy Factory op RTL 4
Lees ook:Groot jongerenevenement op stadsstrand Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>